A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутській райдержадміністрації проведено інформаційний день та навчання місцевих голів

Дата: 25.09.2019 15:50
Кількість переглядів: 597

Фото без опису

25 вересня під керівництвом в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної проведений інформаційний день, на якому були присутні місцеві голови, представники підприємств, установ і організацій району, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

В.о. начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Ольга Ямполець ознайомила присутніх з Порядком надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 № 373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі».

Про реалізацію державної програми «Ощадний дім» для фізичних осіб поінформувала начальник відділу роздрібного бізнесу філії Донецького обласного управління АТ «Ощадбанк» Надія Кравченко. Доповідач повідомила, що «Ощадбанк» відновив видачу «теплих» кредитів у рамках державної програми. В 2019 році за рішенням уряду продовжується підтримка власників приватних будинків, ОСББ та ЖБК, які планують провести тепломодернізацію житла. Державна компенсація надаватиметься за  кредитами на заміну газових котлів твердопаливними та на утеплення приватного житла, багатоповерхових будинків.

Після завершення інформаційного дня для місцевих голів  було проведено навчання з питань прийому документів до архівного відділу райдержадміністрації, основних вимог до підготовки справ для передачі на державне зберігання. Начальник архівного відділу райдержадміністрації Світлана Вершиніна нагадала про Правила організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджених Наказом Міністерства юстиції України від 18 червня 2015 року № 1000/5 і зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 22 червня 2015 року за № 736/27181. Доповідач підкреслила важливість чіткого дотримання вищезазначених Правил, щоб у подальшому не виникало проблемних питань під час підготовки довідок, копій документів для надання на запити мешканців району, підприємств, установ і організацій.

Заслухані інформації стануть у пригоді посадовим особам місцевого самоврядування, відповідальним працівникам підприємств, сприятимуть підвищенню рівня їх обізнаності з важливих питань, що входять до їхньої компетенції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора