A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

22 ВЕРЕСНЯ ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БЕЗ АВТОМОБІЛІВ

Дата: 19.09.2019 10:23
Кількість переглядів: 454

Фото без опису

Всесвітній День без автомобіля – міжнародна подія, яка щороку відзначається 22 вересня. Основна мета – привернути увагу широкої громадськості до питань розвитку сталого транспорту та існуючим альтернативним засобам пересування. День без автомобіля покликаний скоротити кількість автомашин на вулицях і дорогах та підтримати інші види транспорту, включаючи громадський та велосипедний транспорт.

Адже дуже велика кількість машин — проблема не лише великих міст, це проблема вже досить давно є глобальною. Щоразу заводячи двигун автомобіля, ви прискорюєте зміни клімату - адже СО2 переважає серед інших парникових газів, що посилюють здатність атмосфери утримувати тепло. Розуміючи, що в сучасних умовах повністю відмовитися від автомобілів просто неможливо, хочеться нагадати громадськості про проблеми, які несе з собою автотранспорт.

Бахмутська райдержадміністрація закликає всіх в цей день прогулятися пішки, скористатися громадським транспортом, покататися на велосипеді, роликах або самокаті! Залиште автомобіль вдома, насолодіться прекрасним осіннім днем, живим спілкуванням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора