A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної

Дата: 03.09.2019 13:06
Кількість переглядів: 586

Фото без опису

 

3 вересня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів, начальниками відділів апарату райдержадміністрації. Пильну увагу Тетяна Іванівна приділила питанням виконання районного бюджету на 2019 рік, стану використання бюджетних коштів, виділених на реалізацію заходів і проектів Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік.   Начальникам управлінь і відділів було наголошено, що головні розпорядники коштів здійснюють контроль на всіх етапах бюджетного процесу.

Керівники структурних підрозділів доповіли про стан за основними напрямками діяльності, першочергові завдання на поточний тиждень. Начальник відділу освіти райдержадміністрації Віктор Грек повідомив, що в усіх загальноосвітніх навчальних закладах району вчасно розпочався навчально-виховний процес. До занять приступили 3 438 учнів, з них 368 першокласників. Згідно з графіком здійснюється підвезення учнів до навчальних закладів. Відділом освіти проводиться тендерна процедура щодо придбання шкільного автобусу для м. Часів Яр. Збільшення шкільного автобусного парку на одну одиницю дозволить розвантажити транспортні засоби на деяких маршрутах і зробить поїздки учнів більш комфортними.

У полі зору керівника району постійно перебувають питання соціального захисту населення. В.о. начальника УПСЗН райдержадміністрації Лілія Іощенко доповіла про хід оздоровчої кампанії, використання коштів бюджетів усіх рівнів на проведення оздоровлення дітей та учнівської молоді району. Також Лілія Станіславівна поінформувала про зміни в законодавстві, що стосуються перевірки внутрішньо переміщених осіб, які отримують пенсії.

У підрозділах райдержадміністрації триває робота зі складання Програми економічного і соціального розвитку на 2020 рік. До відома начальників управлінь і відділів було доведено графік, згідно з яким будуть розглядатись пропозиції до відповідних розділів Програми. Сьогодні в.о. голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела нараду, на якій були розглянуті пропозиції відділу освіти, УПСЗН райдержадміністрації до Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на наступний рік.

На апаратній нараді також розглянуті питання кадрової політики. Відділу організаційно-кадрової роботи доручено підготувати проект розпорядження голови райдержадміністрації щодо внесення змін у структуру райдержадміністрації, координувати роботу підрозділів з питань внесення змін у їх положення та статути у зв’язку зі змінами юридичної адреси. Управлінням і відділам доручено підготувати документацію за 2017-2018 роки для передачі на збереження в архів, систематично проводити роботу щодо оприлюднення інформації у форматі відкритих даних.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора