A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Дмитро Дресвянніков ознайомився з діяльністю фермерських господарств «Династія» та «Криниця»

Дата: 14.05.2019 14:24
Кількість переглядів: 543

Фото без опису

14 травня під час робочої поїздки по району голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков разом з начальником управління агропромислового комплексу та розвитку сільських територій райдержадміністрації Ольгою Геліч відвідав селянські фермерські господарства «Династія» (керівник Вадим Капля) та «Криниця» (керівник Юрій Літовченко), що розташовані на території Кодемської сільської ради.

Дмитро Олександрович ознайомився з діяльністю фермерських господарств, які спеціалізуються на вирощуванні зернових і технічних культур, обговорив з їх керівниками проблемні питання.

А проблема у них спільна: частина угідь не обробляється, оскільки поля розташовані на лінії зіткнення, й проведення сільськогосподарських польових робіт може бути небезпечним для життя людей.

Керівник району розповів, що робиться райдержадміністрацією задля вирішення даного питання. До департаменту цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Донецької облдержадміністрації направлені листи щодо необхідності проведення обстеження земель з метою виявлення вибуховонебезпечних предметів і їх розмінування. Планується проведення робочих зустрічей, нарад за участі військових, керівників сільськогосподарських підприємств і фермерських господарств, яких це стосується, задля спільного пошуку шляхів вирішення проблеми.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора