A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Робоча нарада з місцевими головами

Дата: 12.04.2019 14:18
Кількість переглядів: 700

Фото без опису

 

Сьогодні в малій залі засідань адміністративної будівлі Бахмутської райдержадміністрації відбулась робоча нарада під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Тетяни Єрохіної.

У нараді взяли участь місцеві голови та  керівники структурних підрозділів райдержадміністрації. В ході наради присутні були ознайомлені з Програмами регіонального розвитку, які діють в Україні та можуть бути профінансовані в рамках виконання Угоди про фінансування Програми підтримки секторальної політики – Підтримка регіональної політики України.

Слід зауважити, що на даний час діє 7 програм регіонального розвитку: Інноваційна економіка та інвестиції, Сільський розвиток, Розвиток туризму, Розвиток людського потенціалу, Загальноукраїнська солідарність, Підтримка розвитку депресивних територій, Ефективне управління регіональним розвитком. Кожна програма має напрями реалізації, за якими визначені граничні суми проектів.

На даний час конкурсний відбір проектів ще не оголошено, але завчасне планування сприятиме якісній підготовці проектних заявок. У 2019 році планується проведення чергового конкурсу проектів.

Проекти для участі в конкурсі можуть надавати місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, комунальні підприємства, установи чи організації, що належать до сфери управління місцевого органу виконавчої влади, перебувають в управлінні органу місцевого самоврядування чи засновані ними та визначені таким органом відповідальними за підготовку і реалізацію проекту, виконання функцій замовника будівництва.

На завершення наради Тетяна Іванівна зауважила на необхідності планування роботи з даного напрямку для формування бази проектів, які планується надати для участі у конкурсі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора