A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада голови Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 05.03.2019 11:34
Кількість переглядів: 748

Фото без опису

5 березня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів і за участі керівників  Бахмутської об’єднаної державної податкової інспекції, Бахмутського відділу поліції, 8 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Донецькій області, Управління державної казначейської служби, управління Пенсійного фонду України, Бахмутського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області. Запрошені проінформували про стан справ за основними напрямками роботи, а також були обговорені питання, вирішення яких потребує взаємодії з райдержадміністрацією.

Пильну увагу керівник району приділив питанням соціальної сфери, функціонуванню медичних і навчальних закладів. За інформацією в.о. начальника відділу освіти райдержадміністрації Світлани Гатченко, завершені тендерні процедури щодо послуг теплопостачання, придбання палива, організації харчування в навчальних закладах. В районі триває робота атестаційних комісій, підводяться підсумки атестації вчителів. Всі навчальні заклади району працюють у штатному режимі. Згідно з графіком здійснюється підвезення учнів до шкіл.

В полі зору Дмитра Олександровича постійно перебувають питання соціального захисту, надання соціальних послуг населенню.  В.о. начальника УПСЗН райдержадміністрації Лілія Іощенко доповіла, що відповідно до нового механізму в районі розпочата виплата житлових субсидій разом з пенсіями. Управлінням також проводиться робота щодо заміни посвідчень учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Центром надання адміністративних послуг при Бахмутській райдержадміністрації забезпечується безперебійне надання 77 видів адмінпослуг. С початку року станом на 4 березня населенню надано 1208 адміністративних послуг.

За результатами розгляду питань, що стосуються всіх сфер  життєдіяльності району, керівникам структурних підрозділів надані протокольні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора