A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада першого заступника голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної

Дата: 20.05.2019 16:42
Кількість переглядів: 598

Фото без опису

20 травня перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела апаратну нараду з керівниками підпорядкованих структурних підрозділів. Обговорювались питання поточної діяльності управлінь і відділів соціальної сфери.

Керівники структурних підрозділів райдержадміністрації прозвітували про виконану роботу за минулий тиждень і  визначили пріоритетні завдання та основні заходи на поточний тиждень.

На засіданні обговорено ряд актуальних питань життєдіяльності району. Серед них – організація та проведення свята останнього дзвоника в навчальних закладах, збільшення переліку адміністративних послуг, що надаються управлінням праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, медичне забезпечення мешканців населених пунктів на лінії зіткнення,  атестація керівників бібліотечних і клубних закладів Бахмутського району.

З метою упорядження пришкільних територій відділу освіти райдержадміністрації доручено організувати покіс трави на територіях, прилеглих до навчальних закладів. Також Тетяна Іванівна доручила керівникам структурних підрозділів організувати своєчасне проходження техогляду транспортних засобів, що перебувають на балансі служби у справах дітей, відділу освіти райдержадміністрації, комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради».

Звертаючись до начальників управлінь і відділів, перший заступник голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна наголосила на необхідності чіткого дотримання бюджетної дисципліни, посилення контролю за веденням бухгалтерського обліку та раціональним використанням бюджетних коштів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора