A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В школах Бахмутського району пролунали перші дзвоники

Дата: 01.09.2020 11:56
Кількість переглядів: 768

1 вересня всі школи Бахмутського району відчинили свої двері для учнів та педагогів. Сигналом для початку нового навчального року став перший дзвоник.

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна привітала школярів, педагогів та батьків з початком нового навчального року та побажала всім успіхів. Перша школа, яку відвідала керівник району, стала Миронівська ЗОШ № 1. У цьому році спільними зусиллями району, області , батьків та соціальних партнерів у школі зробили ремонт покрівлі, холлу, класних кімнат. Наразі і в ці дні тривають роботи, що свідчить про підтримку освіти.

Шкільний двір Світлодарського НВК зустрічав і батьків, і дітей не тільки кульками, а щей новим шкільним автобусом. Бахмутський район завдяки програмі «Спроможна школа» отримав 2 шкільних автобуса.

 

Колектив Світлодарської ЗОШ навіть в умовах карантинних обмежень , як завжди, креативно провів свято першого дзвоника.

- Свято першого дзвоника – це свято, яке обєднує і дітей і доросли, бо всі ми родом з дитинства. Сьогодні завдяки спільним зусиллям наші учбові заклади готові розпочати навчальний рік. Ми зробили ремонти, придбали все необхідне для навчання: меблі ,дидактичні матеріали, підручники. І я дякую всім хто піклується пттанями освіти. Не залишаємо поза увагою умови навчання, бо здоровя дітией залишається в пріоритеті, - з такими словами звернулась Тетяна Єрохіна до всіх пристуніх.

Ласкаво просимо до країни знань!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора