A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Вітаємо Катерину Дмитрівну Липову з ювілеєм!

Дата: 04.02.2020 16:00
Кількість переглядів: 744

Фото без опису

4 лютого голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна разом з головою Бахмутської організації ветеранів війни, праці, збройних сил та органів правопорядку Людмилою Соколко, представниками Луганської селищної ради завітали до найстарішої жительки району К. Д. Липової, якій сьогодні виповнилось 100 років. Уродженка села Воздвиженка Луганської селищної ради на теперішній час проживає в смт. Миронівський разом зі своєю донькою.

Тетяна Єрохіна привітала Катерину Дмитрівну з ювілеєм, із щирими побажаннями здоров’я, миру, добра, гарного настрою вручила квіти та пам’ятний подарунок на згадку про цей день. Учаснику війни, невтомній трудівниці, яка багато років відпрацювала в колгоспі на ланах, на фермі, було приємно чути від керівника району слова подяки та глибокої шани.

Голова райдержадміністрації поцікавилася станом здоров’я літньої жінки, оглянула умови проживання, розпитала, які соціальні послуги вона отримує, чи задоволена,  в чому має нагальні потреби.

Катерина Дмитрівна подякувала за увагу та привітання з нагоди знаменної події в її житті. Тетяна Єрохіна зазначила, що діяльність керівництва, УПСЗН райдержадміністрації та інших причетних  структур й надалі буде спрямована на покращення соціального обслуговування довгожителів і ветеранів Бахмутського району. Увага і турбота з боку суспільства, органів влади – найкраща нагорода літнім людям за прожиті роки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора