A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна провела розширену апаратну нараду

Дата: 04.02.2020 15:19
Кількість переглядів: 750

Фото без опису

4 лютого голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів,  за участі керівництва Бахмутської об’єднаної державної податкової інспекції, Фонду соціального страхування, управління Пенсійного фонду та Бахмутського відділу поліції. Запрошені поінформували про стан справ за основними напрямками роботи, а також були обговорені питання, вирішення яких потребує тісної взаємодії державних установ і райдержадміністрації.

Пильну увагу Тетяна Єрохіна приділила питанням, що стосуються  виконання районного бюджету на 2020 рік, стану погашення недоїмки зі сплати ЄСВ і заборгованості щодо надходжень до Пенсійного Фонду.

Керівник району підкреслила необхідність посилення спільної роботи податківців, органів місцевого самоврядування та правоохоронних органів з місцевими платниками податків з метою  погашення недоїмки зі сплати ЄСВ. Голова райдержадміністрації зазначила, що наприкінці лютого відбудеться засідання комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, на яке також буде запрошено керівників підприємств-боржників, підприємців, які мають заборгованість з виплати заробітної платні своїм працівникам і своєчасно не сплачують ЄСВ.

Тетяна Єрохіна також наголосила керівникам підрозділів, які є юридичними особами публічного права, на більш відповідальному та професійному ставленні до ведення документації з фінансової звітності з метою раціонального використання бюджетних коштів і недопущення порушень фінансової дисципліни.

Постійно в полі зору керівника району питання відновлення пошкоджених об’єктів інфраструктури. Начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Ольга Недорізова доповіла про стан роботи зі збору пропозицій від місцевих рад щодо відновлення покрівель пошкоджених приватних житлових будинків і визначення обсягу робіт, що планується провести силами ДСНС за рахунок регіонального матеріального резерву.

За результатами проведення апаратної наради керівникам структурних підрозділів надані протокольні доручення, що стосуються різних сфер життєдіяльності Бахмутського району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора