A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На засіданні комісії з питань розрахунків обсягів компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян підвели підсумки роботи за 2019 рік

Дата: 27.12.2019 10:36
Кількість переглядів: 606

Фото без опису

27 грудня голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела останнє в цьому році засідання комісії з питань розрахунків обсягів компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян.

На засіданні були підбиті підсумки роботи комісії за 2019 рік. У рамках виконання заходів Районної комплексної програми соціального захисту пільгових категорій населення на 2017-2019 роки на здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян-мешканців району пасажирським транспортом загального користування на 2019 рік був доведений кошторис у сумі  4 672,626 тис.грн., на кінець року фактичне виконання кошторису становить 4 585,61 тис.грн.

Порядок фінансування видатків районного бюджету Бахмутського району на здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян – мешканців району пасажирським транспортом загального користування (рішення сесії Бахмутської районної ради від 29.09.2017 № 7/22-323) упродовж року забезпечив механізм контролю за коштами місцевого бюджету в межах виділених кошторисних призначень і в жодному разі не обмежив право окремих категорій громадян на пільговий проїзд пасажирським транспортом загального користування.

Також членами комісії розглянуто питання про укладення договору для відшкодування компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян – мешканців Бахмутського району на січень 2020 року.

З метою забезпечення реалізації прав окремих категорій громадян на пільговий проїзд автомобільним транспортом загального користування комісією прийняте рішення: управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації укласти договір про виплату компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян – мешканців Бахмутського району автомобільним транспортом на січень 2020 року в межах наданих бюджетних асигнувань з ТОВ «Автотранспортне підприємство 11406» за маршрутами: «м. Бахмут – сел. Новолуганське», «м. Бахмут – м. Часів Яр».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора